Visgids Kingfisher Guided Fishing Tours werd opgericht in 2009. In de afgelopen jaren zijn honderden tevreden klanten mee geweest voor een volledig verzorgde en plezierige (halve) dag vissen vanuit de boot met de uiterst ervaren en gemoedelijke gids Gerrit Ritman.

Als gevolg van Corona (Covid-19) is het aantal gasten aan boord teruggebracht naar 2 personen ouder dan 18 jaar. Dit is voor ieders veiligheid. Het spreekt vanzelf dat u, als gast, geen verschijnselen toont die duiden op Covid-19 zoals hoesten, verkoudheid, hoofdpijn, verhoogde temperatuur, keelpijn, slijm ophoesten, spier- en gewrichtspijnen,diarree, misselijkheid en braken. Het spreekt vanzelf dat u of ik bij dit soort verschijnselen een test heeft uitgevoerd, 24 uur vooraf aan de trip.

Vissen is voor velen een hobby, een passie. Vissen is (bewezen) een rustgevende manier van recreƫren voor zowel jong als oud. Vissen is een manier om, in de natuur, weer tot jezelf te komen. Het KAN, het gehele jaar door, gerealiseerd door visgids Kingfisher Guided Fishing Tours. U hoeft slechts in de boot te stappen. Voor al het overige, naast premium materiaal, ook uw hapje en drankje, is op professionele wijze gezorgd waarbij kwaliteit uiteraard hoog in het vaandel staat. Deze kwaliteit wordt mede gewaarborgd en vanaf 2022 in voorzien door Handy Fish Heiloo (https://handyfish.nl)
Het vissen is uw enige inspanning voor deze dag.

Er wordt gevist volgens het "Catch, Photo and Release"-principe.
De gemaakte opnames worden uiteraard naar u toegestuurd.

De vissessies kunnen worden geboekt via de contactpagina.


Uw visgids en gastheer aan boord,

Gerrit Ritman
Menu
   
Kingfisher Guided Fishing Tours
T: +31 6 1745 9392
E: info@kingfishertours.nl
W: www.kingfishertours.nl